Toti copiii Domnului (2012)

Toti copiii Domnului (All God’s Children) spune povestea lui Alina (Aliona Turcanu) si Peter (Michael Ironside), doi parinti care si-au pierdut fiul intr-un accident de masina.

Toti copiii Domnului - All God's Children (2012)

Au venit in Republica Moldova, locul unde s-a nascut Alina, in incercarea de a adopta un copil. Pavalas ii aminteste de fiul pierdut. Irina a fugit din Italia si s-a intors pentru a-si gasi copilul. Se intalneste cu prietena ei, Tatiana, si impreuna pleaca in Transnistria in cautarea lui Pavalas. Cele doua femei trec prin multe intamplari nefericite. Din pacate, Bruno, proxenetul, o gaseste pe Irina; Si este de datoria lui sa ii dea o lectie “curvei”. Bruno are o parere foarte buna despre el… in fond, el nu le trateaza asa cum o fac alti proxeneti. Ii ofera Irinei un ragaz de trei zile, pentru a-si vinde copilul si a-i da inapoi banii investiti in ea. Bruno ii da un ultimatum: Banii sau copilul, in caz contrar va vinde copilul pe piata neagra, loc unde are destule conexiuni. Irina este ingrozita. Ea incearca sa-l tina departe de copilul ei si in acelasi timp incearca sa gaseasca o solutie pentru Pavalas. Dar tragedia s-a intamplat. Irina moare in bratele fiului ei. A avut doar sapte zile la dispozitie pentru a repara totul si a-i dovedi fiului ei ca dragostea ei pentru el nu va muri niciodata. Nu a vrut sa il paraseasca… a fost fortata sa faca acest lucru. Dar acum totul este tardiv. Oare sunt toti, copiii Domnului? Este oare povestea fictiune sau realitate?

Toti copiii Domnului are o distributie formata din Michael Ironside, Paolo Seganti, Vas Blackwood, Alina Turcanu, Emergian Cazac, Tatiana Manoil, Feghea Anatol, Ina Surdu, Rodica Oanta, Ion Beregoi. Anatol Durbala, Leo Rudenco si Mihaela Strambeanu.

Regizat de catre Adrian Popovici („Liceenii, in 53 de ore si ceva„, „Se cauta o mama”, „Vlad Nemuritorul”), dupa un scenariu scris de Valeriu Turcanu si Pascal Ilie Virgil, „Toti copiii Domnului” va avea premiera in Romania pe date de 19 octombrie 2012.

Toti copiii Domnului – All God’s Children (2012) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns