Astérix si Obélix: In slujba Majestatii Sale (2012)

Astérix si Obélix: In slujba Majestatii Sale (Astérix et Obélix: Au service de Sa Majesté) – Suntem in anul 50 I. H. Cezar vrea sa mai faca niste cuceriri, asa ca se hotaraste sa invadeze in fruntea legiunilor sale aceasta insula aflata la granitele lumii stiute, acest tinut misterios numit Bretania.

Astérix si Obélix: In slujba Majestatii Sale (2012)

Victoria e rapida si totala. Ma, rog, pe aproape… Un satuc breton e decis sa-i reziste, dar acum i s-au cam epuizat resursele. Cordelia, regina bretonilor, isi trimite cel mai fidel ofiter, pe Flegmatix, sa cere ajutor in Galia, acolo unde un satuc galez le tine piept romanilor de ceva timp, cu mare succes… In satucul in chestiune Asterix si Obelix sunt deja ocupati pana peste cap caci seful lor le-a incredintat nepotul Smecherix, proaspat sosit de la Lutetia ca sa aiba grija de el si, mai ales, ca sa faca barbat din el. Iar sarcina lor e departe de a fi ajuns la vreun sfarsit. Cand Flegmatix soseste ca sa le ceara ajutorul, i se ofera un butoi cu potiunea magica, dar si doi companioni care vor avea grija ca pretioasa licoare sa ajunga cu bine la destinatie. Asa pornesc Asterix si Obelix intr-o noua aventura, in care il iau si pe Smecherix, fiindca se prevede a fi o ocazie prea buna sa fie ratata pentru ca acesta sa-si desavarseasca educatia. Si, cum planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ, e clar ca eroii nostri ne vor distra din nou in stilul lor binecunoscut!

Astérix si Obélix: In slujba Majestatii Sale are o distributie formata din Gérard Depardieu, Edouard Baer, Guillaume Gallienne, Vincent Lacoste, Valérie Lemercier, Fabrice Luchini, Catherine Deneuve, Charlotte Lebon, Bouli Lanners, Dany Boon, Atmen Kelif, Jean Rochefort, Gérard Jugnot, Luca Zingaretti si Filippo Timi.

Regizat de catre Laurent Tirard („Little Nicholas”, ” Moliere”, ” The Story of My Life”), dupa un scenariu scris de Grégoire Vigneron, „Astérix si Obélix: In slujba Majestatii Sale” va avea premiera in Romania pe date de 19 octombrie 2012.

Astérix si Obélix: In slujba Majestatii Sale – Astérix et Obélix: Au service de Sa Majesté (2012) Trailer Film HD

Un răspuns la „Astérix si Obélix: In slujba Majestatii Sale (2012)”

Lasă un răspuns