MasterChef România (2012)

MasterChef România este un reality cooking show difuzat de postul de televiziune PRO TV.Sorin Bontea, Cătălin Scarlatescu şi Florin Dumitrescu MasterChef România (2012)

Reality-show-ul a apărut pentru prima dată în Marea Britanie. MasterChef a cunoscut o expansiune fenomenală, având o mulţime de versiuni în multe alte ţări, mai ales datorită uriaşului succes naţional şi internaţional obţinut de MasterChef Australia, fiind cea mai urmărită emisiune de televiziune în Australia, finala sezonului 2 având a treia cea mai mare audienţă din istoria televiziunii Australiene. Emisiunea a luat premiul pentru” Cel Mai Popular Program de Reality Show” la premiile Logie Awards 2010.

Pasionaţii de cooking, cei al căror talent în fata sutelor de condimente şi arome nu cunoaşte limite, vor avea ocazia să demonstreze în faţa celor trei juraţi de top – Sorin Bontea, Cătălin Scarlatescu şi Florin Dumitrescu – ca gătitul este o adevărată artă atunci când îl faci cu sufletul pe masă.

Concurentul care va demonstra că deţine toate ingredientele pentru reţeta succesului va deveni primul MasterChef al României şi va fi răsplătit cu 50.000 de euro.

MasterChef este cel mai urmărit show de televiziune din lume dedicat gătitului, care a revoluţionat segmentul cooking show-urilor.

MasterChef România (2012) TRAILER EMISIUNE TV

Lasă un răspuns