The Possession (2012)

The Possession spune povestea unei familii destramate care este atacata de o entitate supranaturală răuvoitoare de folclor evreiesc.

The Possession (2012)

La scurt timp dupa ce parintii ei divorţeaza, Em (Natasha Calis) cumpără o cutie frumos ornamentata de la un vazator de antichitati din curte. În săptămânile care urmează, Em formează o fixare intensa catre cutie,iar comportamentul ei devine din ce in ce mai bizar si cade in ghearele unei aparitii diabolice. Când tatăl fetei (Jeffrey Dean Morgan) descoperă că relicva este de fapt o temnita pentru sufletul deconectat al unei persoane decedate careia i-a fost refuzată intrarea în viaţa de după moarte şi are nevoie de o gazdă umană de a locui incepe o luptă disperata ca să-i scape de răul care ameninţă să-i consume trup si suflet.

The Possession are o distribuţie formată din Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Grant Show, Madison Davenport, Natasha Calis, Agam Darshi, Quinn Lord, Rob LaBelle, John Cassini, Nana Gbewonyo, Erin Simms, Jim Thorburn, Amanda Dyar, Matisyahu si Anna Hagan.

Regizat de catre Ole Bornedal („Nightwatch”, „I Am Dina”, „Just Another Love Story”), dupa un scenariu scris de Juliet Snowden („Knowing”, „Boogeyman”) si Stiles White, „The Possession” va avea premiera în România pe 20 septembrie 2012.

The Possession (2012) TRAILER FILM HD

Un răspuns la „The Possession (2012)”

Lasă un răspuns