Dima Trofin

Biografie Dumitru Gheorghita Trofim Dima TrofinNume:

Dumitru Gheorghita Trofim (Dima Trofin)

Data nașterii:

14 ianuarie 1989

Locul nașterii:

Chisinau, Moldova

Zodia:

Capricorn

Înălţime:

1.79

Biografie Dima Trofin

Nascut la Chisinau. A absolvit liceul ”Mihai Viteazu” si universitatea ”Academia de Muzica si Arte Plastice”. Actor in serialul ”Pariu cu Viata” si dansator la emisiunea ” Dansez pentru Tine”, Dumitru este membru al trupei Lala-Band. A participat in 2008-2009 la Fabrica de Staruri editia 1, R. Moldova, plasandu-se printre finalisti.

In Pariu cu Viata, joaca rolul lui Dima Trofin, baiatul venit de la Chisinau, care este o fire matura, casatorit deja cu Monica Bora (Alexia Talavutis).

7 răspunsuri la „Dima Trofin”

  1. Madalina

    Tu esti pe 14 Ianuarie eu pe 3 Ianuarie.Tu ai 24 iar eu 9.Esti nascut in anul 1989 si eu in 2004.Te ador tu cu alexia vlad cu criss si dorian cu alina sunteti cuplurile mele din pariu cu viata.Sunt curioasacan incepe Pariu cu viata sezonul 5?Respect pentru tine si Alexia.succes SUCCES LALA BAND!!! O tocmai meam adus aminte ca nu pot veni la concertele voastre nici odata nu am bani :((((.

    La multi ani de 14 Ianuarie te pup Dima!!!!!

    Cu drag,fana ta,Madalina!

  2. chiva chivuta(

    este un baieat talentat..frumos si destept!!!bravo roman-basarabean !!!uite asa sunt basarabenii nostri..toti sunt talentati si frumosi!!!Pavel Stratan.Ana Lesco,Anastasia Lazariuc.Natalia Barbu,Ileana Lazariuc.,Iura Luncasu,Cornelia Tihon,Tania Popa,Stela Popescu,Tamara Buciuceanu.Iurie Darie,Adrian Paunescu si multi altii!!!eu ma mandresc .sunt si eu basarabeanca…

Lasă un răspuns