Broken City (2013)

Broken City (Orasul corupt) spune povestea lui Billy Taggart (Mark Wahlberg), un politist care este concediat dupa ce impusca un tanar in varsta de 16 ani.

Broken City - Orasul corupt (2013) TRAILER FILM HD

Astfel Billy devine detectiv particular. Cea mai importanta misiune din cariera pe cont propriu apare in momentul in care Nicholas Hostetler (Russell Crowe), un candidat la primaria orasului New York il angajeaza. Taggart trebuie sa o urmareasca pe sotia primarului din New York, Emily Barlow (Catherine Zeta-Jones) si descopera un scandal mult mai mare. Va avea de trecut printr-o multime de pericole pentru a putea iesi cu fata curata din aceasta misiune si coruptia care-l inconjoara.

Broken City are o distributie formata din Mark Wahlberg, Catherine Zeta-Jones, Russell Crowe, Natalie Martinez, Jeffrey Wright, Kyle Chandler, Barry Pepper, Justin Chambers, Alona Tal, Judd Lormand, Ambyr Childers, James Ransone, Griffin Dunne, Alex Kruz si James Rawlings.

Regizat de catre Allen Hughes („From Hell”, ” Dead Presidents”), dupa un scenariu scris de Brian Tucker, „Broken City” va avea premiera in Romania pe data de 8 februarie 2013.

Broken City – Orasul corupt (2013) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns