A Good Day to Die Hard (2013)

In „A Good Day to Die Hard” („Si mai greu de ucis”), John McLane (Bruce Willis) se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum, una cu ramificatii in toata lumea, caci fiul sau biologic instrainat Jack Gennero (Jai Courtney) este prins in inelele unei complicate povesti in care este implicat si un mafiot rus, tatal si fiul facand din acest punct tot posibilul pentru a-si proteja unul-altuia vietile si de a elimina pericolul care paste asupra democratiei.

A Good Day to Die Hard - Si mai greu de ucis (2013) TRAILER FILM HD Bruce Willis

Jack va fi prins intr-o ambuscada de oamenii acelui mafiot rus, iar McLane va fi nevoit sa porneasca iar intr-o misiune de salvare desfasurata in stilul sau caracteristic din care nu vor lipsi focurile de arme, bombele si adrenalina. Actiunea filmului se muta din SUA in Rusia, unde McLane ajunge pe urmele mafiei rusesti si a fiului care este in pericol de moarte.

A Good Day to Die Hard are o distributie formata din Bruce Willis, Jai Courtney, Amaury Nolasco, Cole Hauser, Sebastian Koch, Aksel Hennie, Pasha D. Lychnikoff, Julia Snigir, Anne Vyalitsyna, Iván Kamarás, Mary Elizabeth Winstead, Patrick Stewart, Megalyn Echikunwoke, Radivoje Bukvic si Attila Árpa.

Regizat de catre John Moore (” Max Payne”, ” The Omen”, ” Flight of the Phoenix”, ” Behind Enemy Lines”), dupa un scenariu scris de Roderick Thorp (” Die Hard”, „Live Free or Die Hard”, „Die Hard: With a Vengeance”) si Skip Woods („The A-Team”, ” X-Men Origins: Wolverine”, ” Hitman”, ” Swordfish”), A Good Day to Die Hard va avea premiera in Romania pe data de 15 februarie 2012.

A Good Day to Die Hard – Si mai greu de ucis (2013) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns