Now You See Me (2013)

Now You See Me (Now You See Me: Jaful perfect) are in centru un grup de iluzionisti geniali, care se autointituleaza „The Four Horsemen” si perfecteaza jafuri ingenioase in timpul numerelor de magie, revarsand castigurile obtinute in mod ilegal asupra spectatorilor fideli ce participa la spectacolele lor.

Now You See Me (2013) Trailer Film HD Now You See Me: Jaful perfect

Urmariti de agentii FBI condusi de catre Dylan Hobbs (Mark Ruffalo), cei patru magicieni se joaca de-a soarecele si pisica cu autoritatile federale si reusesc sa ramana mereu cu un pas inaintea rivalilor, fiind ajutati in comiterea jafurilor de dispozitive de ultima generatie. Michael Atlas (Jesse Eisenberg) este liderul grupului de magicieni hoti, specialist in prestidigitatie, Merritt Osbourne (Woody Harrelson) e un hipnotizator care poate citi gandurile oamenilor si care s-a aflat in serviciul Reginei Marii Britanii pana cand un incident sangeros l-a fortat sa fuga in Las Vegas si sa se alature bandei „The Four Horsemen”. Din grup mai fac parte Jack („Dave Franco”), un hot de buzunare care manuieste ca nimeni altul pachetele de carti de joc, si Henley (Isla Fisher), una dintre cele mai frumoase specialiste in evadari din lume. Singurul care ii poate opri si le poate demasca trucurile este Thaddeus Bradley (Morgan Freeman), un fost magician transformat intr-un aliat valoros al autoritatilor, care este detestat de colegii de breasla fiindca a vandut trucurile profesiei. Dar oare ce fac ei sunt doar niste trucuri, sau magie adevarata?

Now You See Me ii are in distributie pe Jesse Eisenberg, Dave Franco, Morgan Freeman, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Mélanie Laurent, Woody Harrelson si Michael Caine.

Regizat de catre Louis Leterrier („The Transporter”, „Clash of the Titans”), dupa un scenariu scris de Ed Solomon, Boaz Yakin si Edward Ricourt, „Now You See Me” va avea premiera in Romania pe date de 14 iunie 2013.

Now You See Me – Now You See Me: Jaful perfect (2013) Trailer Film HD

Lasă un răspuns