Stolen (2012)

Stolen (Jaf contra cronometru) spune povesta lui Will Montogomery (Nicolas Cage), un hot disperat, care are doar 12 ore ca sa fure 10 milioane de dolari si sa-si salveze fiica de fostul sau partener, Vincent.

Stolen - Jaf contra cronometru (2012) Trailer Film HD

Hotarat sa-si ia revansa pentru un jaf major care s-a sfarsit prost, Vincent (Josh Lucas) ii rapeste fiica (Sami Gayle) lui Will, cel care i-a fost la un moment dat complice, si o ameninta cu moartea daca nu primeste banii in 12 ore. In timp ce fiica sa este tinuta ostatica intr-un taxi condus la intamplare pe strazile din New Orleans, Will, disperat, apeleaza la ajutorul unui vechi asociat (Malin Akerman), pentru a-l ajuta sa duca la bun sfarsit jaful care ii va salva viata fetitei sale. Din distributia „Stolen” mai fac parte Danny Huston si M.C. Gainey.

„Jaf contra cronometru” este un thriller ametitor care ii aduce laolalta pe actorul Nicholas Cage si pe regizorul Simon West, cel ce a semnat si regia filmului „Eroi de Sacrificiu 2„. Stolen are premiera pe marile ecrane din Romania pe 30 noiembrie 2012.

Stolen – Jaf contra cronometru (2012) Trailer Film HD

Lasă un răspuns