Man of Steel (2013)

Man of Steel (Man of Steel: Eroul) prezintă povestea de început a lui Superman în care Clark Kent este un tânăr jurnalist în jur de douăzeci de ani ale cărui puteri, ce depăşesc puterea de înţelegere a oamenilor, îl fac să se simtă stingher.

Man of Steel (2013) Poster Film Man of Steel: Eroul

Transportat pe Pământ în urmă cu mulţi ani de pe Krypton, o planetă extraterestră avansată, Clark se afla în faţa unei întrebări esenţiale – De ce sunt aici? Modelat de valorile morale transmise de către părinţii săi adoptivi, Martha şi Jonathan Kent, Clark descoperă în curând că a avea superputeri înseamnă a fi nevoit să iei decizii dificile. Însă lumea are în primul rând nevoie de echilibru, şi atunci aceste decizii trebuie luate. Îşi va folosi oare abilităţile pentru a menţine pacea în lume, sau le va folosi pentru a dezbina şi a cuceri? Clark trebuie să devină eroul cunoscut sub numele de „Superman”, şi nu doar pentru a străluci drept ultima raza de speranţă a omenirii, ci şi pentru a-i salva pe cei pe care îi iubeşte.

Man of Steel are o distribuţie formată din Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Kevin Costner, Diane Lane, Michael Shannon, Christopher Meloni, Laurence Fishburne, Jadin Gould, Ayelet Zurer, Dylan Sprayberry, Tahmoh Penikett, Antje Traue, Michael Kelly şi David Paetkau.

Regizat de către Zack Snyder („Sucker Punch„, ” Watchmen”, „Dawn of the Dead”, „300”), după un scenariu scris de David S. Goyer („The Dark Knight Rises„, „Ghost Rider: Spirit of Vengeance„, ” Blade”), „Man of Steel” va avea premieră în România pe 21 iunie 2013.

Man of Steel – Man of Steel: Eroul (2013) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns