Minte-ma frumos (2012)

Minte-ma frumos spune povestea a doi tipi simpatici din Capitală care duc o viaţă cât se poate de neobişnuită… Dani (Andi Vasluianu) este part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) un hacker iscusit care îşi înşeală partenerul de viaţă – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana.

Minte-ma frumos (2012) Poster Film Romanesc

Dana şi Oana, ucenice cofetare la Academia de Ciocolată condusă de Yvonne (Loredana Groza) şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana (Diana Dumitrescu), tipa senzuala, suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare, pe când Oana (Antoaneta Zaharia) iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poză de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezintă chiar Oana? Său fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Minte-ma frumos are o distribuţie formată din Loredana Groza, Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian şi Antoaneta Zaharia.

Regizat de către Iura Luncaşu („Pariu cu viata„, „Inimă de ţigan”, „Iubire şi onoare”, „Moştenirea”, „Aniela”), după un scenariu scris de Adrian Lustig („Ultimul corupt din România„, „Poker”, „Nunta mută”), „Minte-ma frumos” va avea premieră în România pe 19 octombrie 2012.

Minte-ma frumos (2012) TRAILER FILM ROMANESC HD

Lasă un răspuns