Teo Trandafir ar putea fi externată săptămâna viitoare

Teo Trandafir a început să se simtă mai bine în ultimele zile, funcţiile vitale au fost stabilizate, a început să se hrănească normal şi merge fără ajutor, iar dacă răspunde în continuare la tratament ar putea fi externată din Clinica AKH din Viena într-o săptămână.

Teo Trandafir ar putea fi externată săptămâna viitoare spital Viena

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii de AKH Viena, Spitalul Universitar din capitala Austriei, Teo Trandafir a avut o recuperare rapidă de la transferul ei de la Terapie Intensivă la salon.

„Suntem foarte mulţumiţi de progresul recuperării sale, iar pericolul imediat pentru viaţa ei a fost îndepărtat cu succes”, a spus profesorul Michael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie, citat în comunicat.

Teo Trandafir a început să se hrănească normal, iar medicaţia intravenoasă a fost redusă treptat.

„Trebuie să fim atenţi în continuare şi încă tratăm ce a rămas din inflamaţie”, afirmă profesorul Christian Spiss, anestezist şef la secţia de terapie intensivă din unitatea medicală vieneză, unde Teo Trandafir este internată.

Directorul medical al Clinicii AKH, profesorul Reinhard Krepler, s-a declarat optimist în ce priveşte evoluţia stării de sănătate a lui Teo Trandafir şi a spus că, dacă organismul acesteia răspunde în continuare la tratament, ar putea fi externată într-o săptămână.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie, după şase zile de internare la Spitalul Elias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *