Primele momente după explozia de la aeroportul Domodedovo surprinse cu un telefon mobil | VIDEO

Aeroportul Domodedovo din Moscova a fost zguduit de explozia unei bombe, în urma căreia 35 de persoane şi-au pierdut viaţa, conform unui purtător de cuvânt al aeroportului.Primele momente după explozia de la aeroportul Domodedovo surprinse cu un telefon mobil | VIDEO

Peste 100 de oameni au fost răniţi, 20 dintre ei în fiind stare critică, în urma deflagraţiei ce se presupune că ar fi fost produsă de un sinucigaş cu bombă.

Şeful echipei ruse de investigaţii a spus că o mână teroristă este în spatele acestui atac.

Aeroporul Domodedovo, cel mai aglomerat ce deserveşte capitala Rusiei, este la o distanţă de 40 de km sud-est de centrul oraşului.

Preşedintele Dmitry Medvedev a anunţat că cei ce se află în spatele atacului, vor fi găsiţi.

Acesta a ordonat creşterea nivelului de securitate în capitala rusă, în aeroporturi şi alte staţii ale mijloacelor de transport, organizând şi o şedinţă de urgenţă cu oficialii.Acesta şi-a amânat de asemenea plecarea spre Davos la World Economic Forum .

Toate zborurile ce urmau să plece de pe aeroportul Domodedovo au fost amânate în urma exploziei, iar cele ce urmau să aterizeze, au fost redirecţionate către aerportul Sheremetevo, din Moscova.

Lasă un răspuns