Angelina Jolie vrea să adopte un copil din Haiti

Angelina Jolie vrea să adopte o fetiţă orfană în vârstă  de 4 ani din Haiti, mărindu-şi astfel familia la 7 copii. Actriţa din filmul Tourist, Angelina JoliAngelina Jolie vrea să adopte un copil din Haitie, împreună cu Bradd Pitt vor să-şi deschidă casa şi sufletul unei fetiţe de 4 ani pe nume Leah , care şi-a pierdut întreaga familie în cutremurul  ce a devastat Haiti, în anul  2010.

Angelina Jolie – care are deja 3 copii adoptaţi, Maddox – 9 ani, Pax – 7ani şi Zahara – 6 ani, şi 3 fii  naturali, Shiloh -4 ani şi gemenii Knox şi Vivienne -2 ani – a cunoscut prima dată fetiţa în februarie 2010, la o lună după ce dezastrul natural a avut loc, şi este de aşteptat ca cea mică să viziteze familia Angelinei Jolie înainte ca adopţia să fie autorizată, în decursul anului ce urmează.

O anumită sursă a declarat pentru Daily Mirror că:”Avocaţii actritei Angelina Jolie  sunt în procesul de obţinere a autorizaţiei pentru ca Leah să o poată vizita pe acesta în America.Este procedura standard, practic, trebuie să se asigure că Leah se va adapta bine în familie.

„Mai mulţi observatori din grupuri cum ar fi Crucea Roşie se asigură că Angelina va fi tratată ca oricare persoană şi nu va fi favorizată, lucru care ar fi văzut ca fiind insidios.”

Sunt motive de îngrijorare că autorităţile carabiniene nu vor accepta interesul masiv pe care îl are în planuri Angelina Jolie, însă actriţa de 35 ani este hotărâtă să finalizeze şi ultimii paşi pentru a o adopta pe micuţa Leah.

Lasă un răspuns