Katy Perry vrea copii !

Katy Perry a spus că ea şi soţul ei, Russel Brand, sunt nerăbdători să întemeieze o familie.

Katy Perry vrea copii !

Interpreta piesei Firework, care s-a măritat cu comedianul Russel Brand în octombrie 2010, după ce aceştia s-au întâlnit timp de un an, a spus că de-abia aşteaptă să întemeieze o familie şi insistă că tot timpul, copii au fost pe primul plan, în faţa carierei.

„Vreau să am copii ! Mă simt foarte confortabilă când spun asta.Ştiu că mulţi oameni sunt îngrijoraţi că acest lucru le-ar putea pune în pericol cariera, însă eu vreau să trăiesc o viaţă completă” a spus Katy Perry.

Katy Perry a mai spus că şi-a dat seama că Russel este persoana potrivită chiar de la prima întâlnire pentru că cei doi s-au distrat atunci de minune.

„Totul s-a cuplat foarte rapid.Am trecut foarte rapid peste chestiiile de suprafaţă.Şi de atunci n-am avut parte de nici un moment plictisitor” a mai spus aceasta.

Katy Perry, în vârstă de 26 de ani , a mai dezvăluit că îşi ura celebrii sâni când era mai tânără, pentru că i se păreau prea mari, însă cu timpul a învăţat să îi iubească.

Într-un interviu pentru revista americană Elle, aceasta a spus că „Când eram copil…..aveam sânii enormi de nu ştiam ce să fac cu ei .Purtam bustiere care nu erau deloc aratoase.Acele bretele nesuferite !.Se făcea mişto de mine datorită bretelelor care îmi susţineau „bolovanii”.

„Tot ce îmi doream era să arăt ca Kate Moss.Habar nu aveam că sânii mei îmi vor fi de folos într-o bună zi” a mai spus Katy Perry.

Lasă un răspuns