„Pariu cu viaţa”, sezon nou

Începând de luni 6 februarie, de la 20:30 la PRO TV şi în avans online de la ora 10:00 pe site-ul VOYO, „Pariu cu viaţa” revine cu mai multă muzică, umor şi personaje noi în sezonul 2.

"Pariu cu viaţa", sezon nou

„Pariu cu viaţa” revine cu mai multă muzică, umor şi personaje noi luni, 6 februarie la PRO TV de la 20.30 şi în avans pe Voyo.ro de la 10:00. La-La Band, trupa preferată a momentului, Gică şi Tănţica cu umorul lor inconfundabil şi intrigile din familiile Anghel şi Popa vor ţine tine telespectatorii în suspans.

In noul sezon din „Pariu cu viaţa” Andrei (Dorian Popa) şi Ioana (Alina Eremia) au depăşit greutăţile prin care au trecut la finalul primului sezon: Andrei e în viaţă, sănătos, Ioana crede din nou în el şi sunt împreună. Sara (Sore Mihalache) pare că a trecut peste obsesia ei pentru Andrei (dealtfel o regăsim într-o relaţie cu Cristi (Raphael Tudor). În iubirea dintre Ioana şi Andrei apare un alt obstacol: Cora (Iuliana Matei), o colegă de clasa de-a lor, timida şi introvertita, dar cu o voce impresionantă, pe care Andrei o remarcă absolut întâmplător. După ce Andrei o transformă pe baieţoasă şi timidă Cora şi o ajută să intre în clubul de muzică, relaţia dintre el şi Ioana trece prin testul geloziei in sezonul 2 din „Pariu cu viaţa”.

Johnny Camataru, închis la finalul sezonului 1 din „Pariu cu viaţa”, le face greutăţi talentaţilor puşti din Colegiul de muzică şi din puşcărie. Hotărât să iasă cât mai repede din închisoare, Johnny o foloseşte pe Andreea Rădulescu (Diana Dumitrescu) ca să le împiedice pe Ioana, Sara şi Anca (Cristina Ciobanasu) să depună mărturie împotriva lui. Dacă va reuşi, va fi liber din nou şi mai periculos că niciodată.

In sezonul 2 din „Pariu cu viaţa”, Gică (Radu Gabriel) a fost promovat subinspector şi mutat în secţia de care aparţine şi Colegiul de muzică. O are în subordinea lui pe Tantica (Elvira Deatcu), iar ca şefa trebuie să se descurce cu autoritară Zâna Crăciun (Teo Trandafir), sora Marei Crăciun (Carmen Tanase), venită la Bucureşti să pună ordine în viaţa fiului, Rareş (Costin Sforaru) şi a surorii ei. Proaspătă promovare nu i-a schimbat cu nimic pe Gică şi pe Tănţica.

În plus, Gică se trezeşte la uşă cu un musafir nepoftit: Titi (Augustin Viziru). Bătut măr, afazic, Titi este prezentat de Tănţica drept verişorul Titi. În realitate, Titi ascunde o mare surpriză, care va pune în pericol relaţia dintre Tănţica şi Gică.

In sezonul 2 din „Pariu cu viaţa” Sandu Anghel (Doru Ana) este hotărât să-şi demonstreze nevinovăţia (fusese acuzat la finalul primului sezon „Pariu cu viaţa” pentru nişte nereguli în actele financiare ale firmei) şi să se întoarcă acasă hotărât să-şi recucerească soţia şi cele două fete. Nimeni nu ştie însă că, în scurtă perioadă pe care a petrecut-o în închisoare, a fost coleg de celulă cu Johnny Camataru.

În primul episod „Pariu cu viaţa” din sezonul 2, difuzat pe 6 februarie de la 20.30 la PRO TV şi în avans pe Voyo.ro, fanii „Pariu cu viaţa” vor putea urmări un moment extrem de emoţionant, piesa „Who Wants to Live Forever” interpretată de Adela Popescu, Dima Trofim şi Alina Eremia.

Tot luni, 6 februarie, de la 17.45 în platoul emisiunii „Happy Hour” vor fi invitaţi Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobanasu şi Vlad Gherman pentru a dezvălui câteva din noutăţile sezonului 2 din Pariu cu viaţă şi vor interpreta în premieră piesa „To the Moon and Back”.

„Pariu cu viata” – Muzica vorbeste pentru LaLa Band in sezonul 2 – Trailer film serial

Lasă un răspuns