Elton John încă îşi aminteşte de ziua în care John Lenon a murit

Elton John este încă marcat de ziua în care  John Lenon a fost împuşcat şi ucis.Acesta a primit teribila veste pe aeroportul Melbourne din Australia.

Elton John şi John Lenon erau prieteni apropiaţi de mult timp,iar  grupul lui Elton  ştia cât de mult, fostul membru al trupei Beatles , înseamnă pentru acesta aşa că au decis să îi dea vestea cât mai discret posibil.Elton John încă îşi aminteşte de ziua în care John Lenon a murit

Elton John a povestit revistei Rolling Stone :”Eram în Australia….După ce am aterizat, grupul Elton John a fost anunţat să rămână în avion şi atunci m-am gândit imediat – „Este bunica mea” , pentru că era foarte în vârstă”.

„Când mi-au spus că este vorba de John Lenon, nu mi-a venit să cred”.

„Am mers la catedrala din Melbourne în acelaşi timp cu veghea ce avea loc la New York.Am cântat imnuri şi am plâns.A fost un moment de neuitat.John mi-a atins profund sufletul”.

John Lenon a fost împuşcat mortal în luna decembrie , 1980, în faţa clădirii Dakota Building , New York , unde acesta locuia.Artistul era prieten apropiat lui Elton John, cei doi cunoscându-se de mult timp.

Lasă un răspuns