Albumul „09” semnat Madalina Manole – cel mai vândut disc de la Diverta

„09” este numele ultimului album pe care Madalina Manole l-a semnat înaintea dispariţiei sale fulgerătoare.

Acesta a fost printre cele mai vândute discuri din lanţurile de magazine Diverta, reţeaua de librării atingând cifra de 1.200 de albume vândute ale artistei, au anunţat reprezentanţii Diverta pentru MEDIAFAX.Albumul "09" semnat Madalina Manole - cel mai vândut disc de la Diverta

Cel mai bine vândut album muzical din reţeaua Diverta este „Compilaţie 80 de ani de muzică în 80 de ani de radio” vândut în 1400 de copii şi „Various Classical Gold 50 CD” vândut în 1300 de copii.

Locul 3 l-a ocupat albumul „09” semnat Madalina Manole care a fost vândut în 1200 de exemplare anul trecut, în reţeaua lanţurilor de librării Diverta.

Madalina Manole, pe numele ei real Anca Magdalena Mircea s-a născut pe 14 iulie 1967 în Vălenii de Munte, judeţul Prahova şi a fost solistă vocală, compozitoare şi instrumentistă.

Madalina Manole a decedat pe data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinea 43 de ani. Cântăreaţa a fost găsită decedată în locuinţa ei de pe strada Griviţei din Otopeni.

I.N.M.L a stabilit că Madalina Manole   s-a sinucis înghiţind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute.

Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce Madalina Manole a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiţie muzicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *