Justin Bieber îmbrăcat în steagul Americii

Starul canadian Justin Bieber încearcă să repare o gafă de luna trecută, când a jignit poporul american numindu-l „îngrozitor” din cauza sistemului de sănătate naţional.

Justin Bieber îmbrăcat în steagul Americii

După ce a fost criticat în număr mare de locuitorii din S.U.A pentru un comentariu jignitor pe care l-a făcut, Justin Bieber a apărut ieri în public purtând un costum cu modelul steagului american.

Justin Bieber a vrut, cel mai probabil, să-şi recâştige simpatia cetăţenilor din SUA, după ce a pierdut mult teren blamându-le legile sănătăţii în cadrul unui interviu:

„Voi sunteţi groaznici. Canada este cea mai bună tara de pe glob. Acolo te duci liniştit la medic fără să fii îngrijorat de costuri. Aici, în schimb, rămâi falit după ce-ţi plăteşti factura”, a spus Justin Bieber.

Ca să-şi argumenteze punctul de vedere, Justin Bieber a dat chiar şi exemplul unui body-guard de-al său, care a fost „jefuit” de medici la naşterea soţiei sale:

„Copilul body-guard-ului meu s-a născut înainte de termen şi a fost nevoit să dea bani grei să-l ţină în spital pentru îngrijiri. În Canada, toţi bebeluşii născuţi prematur rămân obligatoriu în spital cât este nevoie, nu te obligă să-i iei acasă”, a continuat Justin Bieber.

Lasă un răspuns