Cine este Lady Gaga ?, interviu video la Google Talks

Lady Gaga a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră, cu mănuşi şi cizme înalte şi cu o pereche de ochelari stil John Lennon, artistă a comunicat intens cu publicul şi a vorbit despre o serie de lucruri care se petrec în viaţa sa.

Cine este Lady Gaga ?, interviu video la Google Talks

Lady Gaga a atins şi subiectul tatuajelor şi a dezvăluit faptul că tatăl său a rugat-o “să rămână normală măcar pe jumătate”, aşadar s-a tatuat numai pe partea stângă.

Lady Gaga a mai spus că se pregăteşte pentru un nou turneu, întitulat „The Born This Way Ball” şi că cei care spun că pot scăpa de paparazzi sunt nişte idioţi. Momentan, Lady Gaga pregăteşte în colaborare cu coregrafa Laurieann Gibson videoclipul pentru piesa „Judas”, pe care îl vom putea viziona în curând.

Lady Gaga a fost întrebată şi ce părere are despre nouă senzaţie online, Rebecca Black, care face înconjurul internetului cu melodia „Friday„. Deşi nu a văzut clipul, Lady Gaga a spus că e convinsă de faptul că fetiţa în vârstă de 13 ani este un geniu.

La finalul interviului, Lady Gaga a jurizat un concurs de costume ale angajaţilor Google şi a oferit o serie de bilete la un concert în Oakland.

Lasă un răspuns