Wii 2, Xbox 720 sau PlayStation 4 ar putea fi anunţate la E3 2011

Cu patru luni înainte de evenimentul Electronic Entertainment Expo (E3) care se va avea loc în iunie în Los Angeles, au început deja să circule zvonuri despre consolele (Wii 2, Xbox 720 sau PlayStation 4) care s-ar putea lansa cu această ocazie şi despre noutăţile pe care le vom afla despre industria jocurilor.

Wii 2, Xbox 720 sau PlayStation 4 ar putea fi anunţate la E3 2011 Electronic Entertainment Expo

De data aceasta, toată atenţia pare a fi îndreptată către următoarea generaţie de console Nintendo Wii, Microsoft Xbox şi Sony PlayStation.

În timp ce producătorii de console nu scot nicio vorbă despre produsele lor şi despre ceea ce intenţionează să facă, am învăţat în timp faptul că industria consolelor are un ciclu de aproximativ cinci ani.

Ei bine, dacă zvonurile sunt adevărate, ar trebui să ne aşteptăm la lansarea Nintendo Wii 2 în cadrul evenimentului E3 din Los Angeles, în vara acestui an.

Nintendo Wii 2 va avea un drive Blu-ray, un procesor quad-core şi un proiector LED încorporat. Rolul proiectorului ar fi acela de a afişa jocurile pe un perete sau pe o pânză în locul unui televizor. Există, de asemenea, zvonuri cum că următorul sistem Wii 2 va oferi şi suport pentru tehnologia 3D.

Nintendo Wii a fost lansat acum aproximativ 5 ani, în noiembrie 2006, aşadar ar fi cazul unei noutăţi în domeniu.

Tot neconfirmata oficial rămâne şi informaţia conform căreia Microsoft ar fi pe cale să anunţe lansarea următoarei generaţii de console Xbox. Acestea au fost numite deja neoficial Xbox 720.

Zvonul cu Xbox 720 a luat naştere odată cu apariţia informaţiilor despre o serie de noi locuri de muncă listate pe site-ul Microsoft, compania e în căutare de ingineri hardware, în special oameni pricepuţi în domeniul consolelor Xbox.

Lasă un răspuns