The Lincoln Lawyer (2011)

Avocatul din limuzină (The Lincoln Lawyer) spune povestea lui Mick Haller (Matthew McConaughey) un avocat din L. A care şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii profesionale apărând o gamă variată de infractori, pe lista sa de clienţi găsindu-se traficanţi de stupefiante, hoţi, şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice care au provocat accidente, violatori şi criminali.

Film Avocatul din limuzină - The Lincoln Lawyer (2011) Trailer online HD Poster Download Matthew McConaughey, Marisa Tomei şi Ryan Phillippe

Deoarece avocatul îşi dirijează afacerile de pe bancheta din spate a automobilului sau marca Lincoln, având contacte cu tot felul de persoane dubioase, este detestat deopotrivă de către poliţişti şi procurori, dar şi de către o parte a propriilor clienţi. Atunci când i se propune să îl apere pe tânărul Louis Roulet (Ryan Phillippe), un playboy foarte bogat din Beverly Hills care este acuzat de tentativa de omor asupra unei femei, Mick Haller se gândeşte ca acesta este cazul pe care l-a aşteptat toată cariera lui, cu atât mai mult cu cât îl considera nevinovat pe client şi spera să obţină un succes răsunător în sala de judecată. Însă atunci când este asasinat un investigator care se apropiase prea mult de aflarea adevărului în acest caz, avocatul se trezeşte implicat într-un periculos joc al supravieţuirii şi trebuie să manipuleze un sistem legal în care nu mai crede pentru a scăpa cu viaţă.

Regia: Brad Furman

Scenariul: John Romano, Michael Connelly

Cu: Matthew McConaughey, Marisa Tomei şi Ryan Phillippe

Gen Film: Dramă

The Lincoln Lawyer vă avea premiera în România pe 1 aprilie 2011.

Avocatul din limuzină – The Lincoln Lawyer (2011) Trailer FILM HD

Lasă un răspuns