Only God Forgives (2013)

Only God Forgives (Numai Dumnezeu iarta) are actiunea plasata in Bangkok unde 10 ani in urma, Julian (Ryan Gosling) a ucis un politist si a fugit.

Only God Forgives - Numai Dumnezeu iarta (2013)

Acum conduce un club de box thailandez care reprezinta un paravan pentru afacerile lui ilegale de trafic de droguri. Este respectat de lumea criminala insa inauntrul sau se simte gol si singur.

Cand fratele lui Julian ucide o prostituata, politia il convoaca pe politistul pensionat supranumit „Ingerul Razbunarii” (Vithaya Pansringarm). Chang ii permite tatalui victimei sa-l ucida pe asasinul acesteia. Mama lui Julian Jenna (Kristin Scott Thomas) este capul unei organizatii criminale. Acesta ajunge in Bangkok pentru a ingropa cadavrul fiului sau. Femeia il trimite pe Julian sa-l gaseasca pe criminalul fratelui sau si sa dezlantuie iadul. Obsedat de „Ingerul Razbunarii”, Julian il provoaca la un meci de box thailandez sperand ca atunci cand il ucide sa gaseasca o eliberarea sufleteasca, insa Chang castiga. Furioasa, Jenna planuieste acum o razbunare sangeroasa.

Only God Forgives ii are in distributie pe Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas si Tom Burke.

Scris si regizat de catre Nicolas Winding Refn („Drive”, „Bronson”, „Valhalla Rising”), „Only God Forgives” va avea premiera in Romania pe data de 29 noiembrie 2013.

Only God Forgives – Numai Dumnezeu iarta (2013) Trailer Film HD

Lasă un răspuns