Love Is All You Need (2012)

Love Is All You Need (Te iubesc oricum) spune povestea lui Philip (Pierce Brosnan), un englez vaduv care traieste in Danemarca, tata al unei fete care tocmai urmeaza sa se marite.

Love Is All You Need - Te iubesc oricum (2012)

Ida (Trine Dyrholm) e o coafeza din Danemarca care se recupereaza dupa un tratament de chimioterapie si care tocmai a fost parasita de sot pentru o femeie mai tanara, Tilde. Destinele acestor doua suflete ranite sunt pe cale sa se interesecteze atunci cand cei doi se imbarca intr-o calatorie spre Italia, acolo unde urmeaza sa aiba loc nunta lui Patrick (Sebastian Jessen), fiul lui Philip, cu Astrid (Molly Blixt Egelind), fiica Idei.

„Love Is All You Need” este un cocktail de iubire, pierdere, absurditate a vietii, umor si personaje delicate, preparat cu caldura umana si afectiune de Susanne Bier, care va lasa rece doar o inima de piatra, o comedie romantica despre durerea si placerea de a lasa trecutul in urma pentru a merge mai departe cu viata ta.

Comedia romantica „Love Is All You Need” ii are in distributie pe Pierce Brosnan, Kim Bodnia si Trine Dyrholm.

Regizat de catre Susanne Bier („In a Better World”, „After the Wedding”, „Brothers”, „Things We Lost in the Fire”), dupa un scenariu scris de Anders Thomas Jensen, „Love Is All You Need” va avea premiera in Romania pe 2 noiembrie 2012.

Love Is All You Need – Te iubesc oricum (2012) Trailer Film HD

Lasă un răspuns