Hot Shorts (2012)

Hot Shorts Romania scurt si de la capat („Bora Bora”, „În film la Naşu’” şi „Tatăl meu e cel mai tare”) este o premieră pentru piaţa de cinema din România.

Hot Shorts Romania scurt si de la capat poster film romanesc

Un concept nou care introduce pe marile ecrane un set de trei scurt-metraje a căror valoare a fost deja confirmată la festivaluri internaţionale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Salonic sau Varşovia.

În aproape două ore de filme de esenţă tare, compilaţia aduna genuri diferite – dramă, comedie, acţiune – pornind de la drama omului simplu şi cinstit care se trezeşte arestat peste noapte, trecând la umorul nebun iscat la graniţa cu Republica Moldova când un actor caută cu disperare să ajungă la o filmare cu Coppola şi încheindu-se cu povestea lui Andrei care devine pionul principal într-o reţea de mafioţi de cartier.

Bora Bora are o distribuţie formată din Alexandru Potocean, Mirela Zeta, Teodor Corban, Ion Sapdaru, Adrian Vancica, Alexandru Fifea, Ion Grosu, Ioana Flora, Marian Negrescu, Iulian Postelnicu şi Oancea Vlad.

În film la Naşu’ are o distribuţie formată din Francis Ford Coppola, Alin Panc, Cristian Iacob, Diana Dumitrescu, Ion Sapdaru, Doru Boguta, Florin Călinescu, Constantin Florescu, Tomescu Dan, Bogdan Cotlet, Ion Grosu, Adrian Bogdan, Ana Maria Mirica şi Dorian Boguta.

Tatăl meu e cel mai tare are o distribuţie formată din Ioana Flora, Emilian Oprea, Gavril Patru şi Alfred Wegeman.

Regizat de către Bogdan Mirica („Bora Bora”), Cristina Jacob („În film la Nasu’”) şi Radu Potcoava („Tatăl meu e cel mai tare”), „Hot Shorts Romania scurt si de la capat” va avea premieră în România pe 17 august 2012.

Hot Shorts – Romania scurt si de la capat – Bora Bora, În film la Naşu’, Tatăl meu e cel mai tare (2012) TRAILER FILM ROMANESC

Lasă un răspuns