Hesher (2010)

Filmul spune povestea lui Hesher (Joseph Gordon-Levitt) un tanar metalist, tatuat si pletos, care patrunde, intr-o zi, pe neasteptate, in viata unei familii indurerate de pierderea unei fiinte dragi.

Hesher (2010)

Hesher este cea mai nepotrivita persoana care sa-l consoleze pe baiatul de 13 ani TJ (Devin Brochu) dupa moartea mamei sale, dar se dovedeste singurul care il poate ajuta sa treaca peste aceasta coplesitoare durere. Prin metode neconventionale, care il fac sa semene mai degraba cu un puscarias evadat decat cu cineva care poarta de grija adolescentului, Hesher il ia pe TJ sub aripa lui si le da baietandrului si indoliatului tata al acestuia (Rainn Wilson) sansa de a fi din nou o familie. Debutul lui Spencer Susser ca regizor de film artistic e povestea neagra si nostima a unei maturizari brutale, ilustrand felul in care, uneori, vindecarea vine sub o forma absolut neobisnuita.

Hesher are o distributie formata din Joseph Gordon-Levitt, Devin Brochu, Rainn Wilson, Piper Laurie, Natalie Portman, Brendan Hill, John Carroll Lynch, Monica Staggs, Mary Elizabeth Barrett, Audrey Wasilewski, Lyle Kanouse, Frank Collison, Van Epperson, Helen Slayton-Hughes si Paul Bates.

Regizat de catre Spencer Susser, dupa un scenariu scris de David Michôd („Animal Kingdom”, „Spider”) si Spencer Susser, „Hesher” va avea premiera in Romania pe data de 24 august 2012.

Hesher (2010) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns