Frankenweenie (2012)

Frankenweenie spune povestea lui Viktor Frankestein (Charlie Tahan), un tânăr pasionat de regie care realizează filme cu monştri ajutat de credinciosul său căţel pe nume Sparky.

Disney: Frankenweenie 3D Poster Film

Doar că Sparky este călcat de maşină, iar Viktor se trezeşte fără principalul său star. Inspirat de o lecţie de la şcoală, Viktor îşi promite să-şi readucă prietenul la viaţă. După ce creează maşinării elaborate şi se foloseşte de puterea unui fulger, tânărul reuşeşte să învie câinele, doar că noul Sparky începe să-i îngrozească pe vecini. Viktor va avea mult de furcă pentru a-i convinge pe cei din jur, în primul rând familia şi prietenii, că Sparky, în ciuda aspectului sau înspăimântător, este acelaşi prieten loial de dinaintea operaţiei.

Printre actorii care şi-au împrumutat vocile pentru personajele din animaţia „Frankenweenie” se număra Martin Landau, Martin Short, Robert Capron, Conchata Ferrell, Winona Ryder, Christopher Lee, Catherine O’Hara, Tom Kenny, Atticus Shaffer, Charlie Tahan şi James Hiroyuki Liao.

Scris şi regizat de către Tim Burton („Dark Shadows„, „Alice în Wonderland”, „Corpse Bride”, „Charlie and the Chocolate Factory”), „Frankenweenie” va avea premiera în România pe 5 octombrie 2012.

Disney: Frankenweenie 3D (2012) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns