Epic (2013)

Bazat pe o carte pentru copii scrisă de William Joyce, filmul de animaţie „Epic” (Regatul secret) spune povestea unei bătălii de proporţii dintre bine şi rău, ţinută în pădurile unui regat din vremuri de demult.

Epic Poste Film

Când o adolescentă se trezeşte, ca prin magie, transportată în acest univers secret, ea trebuie să adune alături o echipă de personaje fantastice bizare, în a căror mână se află salvarea acelui ţinut, dar şi a lumii ei. Astfel, o armată de gâze este nevoită să ceară ajutorul unor fiinţe supranaturale, cunoscute sub numele de Oamenii-Frunză, pentru a-şi proteja grădina de lăcomia unei atotputernice regine-păianjen.

Printre actorii care şi-au împrumutat vocile pentru personajele din animaţia „Epic” se număra Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Colin Farrell, Jason Sudeikis, Aziz Ansari, Beyoncé Knowles, Johnny Knoxville, Judah Friedlander, Steven Tyler, Pitbull şi Blake Anderson.

Regizat de către Chris Wedge („Ice Age”, „Robots”), după un scenariu scris de Tom J. Astle („Get Smart”, „Failure to Launch”) şi Matt Ember, „Epic” va avea premiera în România pe 24 mai 2013.

Epic – Regatul secret (2013) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns