Snow White and the Huntsman (2012)

Snow White and the Huntsman (Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător), pleacă de la ideea de bază a basmului Albă ca Zăpada, dar personajele principale evoluează şi au o mulţime de caracteristici noi.

Film - Kristen Stewart - Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător - Snow White and the Huntsman (2012)

Regina cea Rea (Charlize Theron) o ţine prizonieră pe Albă ca Zăpada (Kristen Stewart) vreme de 11 ani, timp în care fata îşi pierde toată inocenţa şi vrea să se descurce singură în viaţă. Când reuşeşte să evadeze, pe urmele prinţesei e pus Vânătorul (Chris Hemsworth), un bărbat acrit, dar foarte destoinic. El şi-a pierdut nevasta, speranţa şi încrederea, dar, în schimb, a devenit un foarte bun luptător, care se descurcă în sălbăticie ca nimeni altul. El e un soi de vânător de recompense mai degrabă, pe care Regina cea Rea îl trimite să o prindă şi să o omoare pe Albă ca Zăpada. Prinţesa nu e însă vreo neajutorată şi, prin felul ei de a fi, reuşeşte să-l convingă pe Vânător să-i devină mentor şi să o transforme în războinic, iar împreună să o detroneze pe Regină Rea.

Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător are o distribuţie formată din Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Ian McShane, Toby Jones, Nick Frost, Ray Winstone, Sam Claflin, Bob Hoskins, Eddie Marsan, Lily Cole, Vincent Regan, Johnny Harris, Dave Legeno şi Rachael Stirling.

Regizat de Rupert Sanders, după un scenariu scris de Hossein Amâni („Drive”, „The Wings of the Dove”, „The Four Feathers”, „Jude”), „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător” va ajunge în cinematografele din România începând cu 1 iunie 2012.

Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător – Snow White and the Huntsman (2012) TRAILER FILM HD

2 răspunsuri la „Snow White and the Huntsman (2012)”

Lasă un răspuns