Un nou trailer captivant pentru filmul lui Pedro Almodóvar, The Skin I Live In

Sony Pictures Classics a lansat online via Yahoo Movies cel de-al doilea trailer pentru filmul lui Pedro Almodóvar, The Skin I Live In (La piel que habito), o dramă care îi are în rolurile principale pe Antonio Banderas, Elena Anaya şi Jan Cornet.

Pedro Almodóvar The Skin I Live In Antonio Banderas Elena Anaya 2011

The Skin I Live In spune povestea lui Robert Ledgard (Antonio Banderas) un chirurg plastician de excepţie care după ce soția să moare arsă într-un accident de mașină, devine interesat să creeze o nouă piele care ar fi putut să o salveze. După 12 ani de cercetări, reuşeşte să cultive o piele care este un adevărat scut protector împotriva oricărui asalt. Pe lângă anii de studiu și experimente, Robert mai avea nevoie de 3 lucruri: lipsa de scrupule, un complice și un cobai uman. Marilla (Marisa Paredes), femeia care l-a îngrijit din ziua în care s-a născut a devenit cea mai fidelă complice, iar pe post de cobai a găsit o tânără care nu avea nici cea mai mică idee că în subsolul casei în care locuia doctorul ascunde o sală de operații.

Alături de Antonio Banderas, Elena Anaya şi Jan Cornet, în film mai apar actorii Marisa Paredes, Blanca Suárez, Fernando Cayo, Bárbara Lennie, Eduard Fernández, Buika, José Luis Gómez, Roberto Álamo, Isabel Blanco, Susi Sánchez, Ana Mena şi Violaine Estérez.

Scris şi regizat de Pedro Almodóvar („Women on the Verge of a Nervous Breakdown”, „Talk to Her”, „All About My Mother”, „Volver”), după o poveste de Thierry Jonquet, The Skin I Live In (La piel que habito) va ajunge în cinematografele din România începând cu 4 noiembrie 2011.

The Skin I Live In – La piel que habito (2011) Trailer Oficial HD

Lasă un răspuns