Trailer nou pentru Apollo 18

Apollo 18 2011 PosterA fost lansat un nou trailer înfiorător pentru SF-ul horror Apollo 18, un film bazat pe o înregistrare secretă care descrie aventurile extreme ale unui echipaj de astronauţi americani pe Lună.

Apollo 18 prezintă imagini despre care se presupune că ar fi fost ascunse până acum publicului larg şi avansează ideea descoperirii vieţii extraterestre inteligente pe Lună. Producătorii speculează idea că, la un an după misiunea Apollo 17, în decembrie 1973, doi astronauţi americani au fost trimişi într-o misiune secretă pe Lună, finanţată de către Departamentul de Apărare al SUA. Se presupune că astronauţii americani ar fi capturat ceva în această misiune, însă descoperirea lor i-a convins pe oameni să nu mai pună niciodată piciorul pe Lună. În timp ce NASA neagă autenticitatea filmului, alţii spun că este poate adevăratul motiv pentru care niciodată nu ne-am întors pe Lună. Oficial, misiunea Apollo 17 a fost lansată pe 7 decembrie 1972, fiind ultima misiune NASA cu echipaj uman pe Lună.

Echipă era format din comandantul navei, Eugene Cernan, pilotul capsulei spaţiale, Ron Evans, şi Harrison Schmitt, pilot al vehiculului selenar Challenger. După aselenizarea reuşită, în apropiere de Montes Taurus, în Marea Serenitatis, echipajul misiunii a efectuat măsurători de temperatură, de gravimetrie, ale radiaţiei cosmice, ale mişcărilor seismice şi au luat eşantioane din rocile selenare.

Indiferent care ar fi adevărul, Agenţia Spaţială Americană a câştigat cursa spaţiului cosmic, impunând un anumit sens al cercetărilor care au urmat, pentru desluşirea misterelor Universului.

Regizat de Gonzalo López-Gallego („El rey de la montaña”, „Nómadas”, „Sobre el arco iris”) şi produs în secret pentru Dimension Films de către rusul Timur Bekmambetov („Wanted”, „Night Watch”, „Day Watch”), Apollo 18 va ajunge în cinematografele din SUA începând cu 2 septembrie 2011.

Apollo 18 (2011) Trailer Oficial HD

Lasă un răspuns