Trailer nou pentru musicalul Footloose

Paramount Pictures a lansat online via Yahoo Movies, cel de-al doilea trailer oficial pentru remake-ul „Footloose”, film care îi are ca protagonişti pe Kenny Wormald, Julianne Hough şi Dennis Quaid.

Footloose Kenny Wormald, Julianne Hough Dennis Quaid.
Footloose spune povestea lui Ren MacCormack care ajunge din Boston într-un orăşel din Tennessee, Beaumont, unde are parte de o mare surpriză. Înainte cu câţiva ani de venirea lui Ren, comunitatea orăşelului a fost zdruncinata de un accident de maşină în care au murit cinci tineri. Din motivul că tragedia a avut loc după o noapte petrecută în oraş, consilierii locali din Bomont şi cu reverendul Shaw Moore hotărăsc să aplice legi drastice şi interzic muzica tare şi dansatul. Ren nu este însă un tânăr obişnuit care să se supună legilor foarte uşor, acesta reînvie orăşelul şi se îndrăgosteşte de Ariel, fiica preotului din Beaumont.

Din distribuţie mai fac parte Ziah Colon, Ray McKinnon, Miles Teller, Ser’Darius William Blain, Patrick John Flueger, Andie MacDowell, Maggie Elizabeth Jones, Jayson Warner Smith, Mary-Charles Jones, Josh Warren, Corey Flaspoehler şi Brett Rice.

Regizat de Craig Brewer („Hustle & Flow”, „Black Snake Moan”, „The Poor and Hungry”), după un scenariu scris de Dean Pitchford, Footloose va ajunge în cinematografele din România pe 21 octombrie 2011.

Footloose (2011) Trailer Nou HD

Lasă un răspuns