Joseph Gordon-Levitt şi Seth Rogen într-un nou trailer 50/50

Summit Entertainment a lansat via Yahoo Movies un nou trailer pentru drama cu elemente de comedie, 50/50, film ce îi are ca protagonişti pe Joseph Gordon-Levitt şi Seth Rogen.

Joseph Gordon-Levitt şi Seth Rogen poza film 50/50Filmul 50/50 spune povestea lui Adam, un tânăr normal în vârstă de 27 de ani, care locuieşte împreună cu iubita să Rachael, are o mamă iubitoare, un job stabil şi un prieten adevărat pe nume Kyle. În urma unui control medical banal, Adam afla că suferă de o formă rară de cancer la măduva spinării care îi lasa numai 50% şanse de viaţă şi că trebuie să urmeze şedinţe agresive de chimioterapie, cumplită veste luându-l complet de nepregătite. Deşi nu se împacă deloc cu ideea că boala i-ar putea pune capăt vieţii mai repede decât s-ar fi aşteptat vreodată şi trece prin toate fazele pe care le parcurg în mod normal pacienţii diagnosticaţi cu cancer, de la negare şi revolta până la acceptare şi resemnare, Adam găseşte sprijin moral şi alinare în Kyle şi în Katie, psihologa drăguţă la care apelează pentru a-l ajuta să depăşească cu brio şocul. Spre deosebire de alţi nefericiţi care suferă de aceeaşi boală şi îşi plâng de milă, Adam decide să trateze cancerul cu umor şi să facă haz de necaz ori de câte ori are ocazia, iar atitudinea lui pozitivă îi este de folos în lupta cu boala.

Din distribuţie mai fac parte Bryce Dallas Howard, Anna Kendrick, Anjelica Huston, Marie Avgeropoulos, Jessica Parker Kennedy, Julia Benson, Philip Baker Hall, Lauren Miller, Sugar Lyn Beard, Luisa D’Oliveira, Will Reiser, Andrea Brooks şi Andrew Airlie.

Regizat de Jonathan Levine („The Wackness”, „All the Boys Love Mandy Lane”), după un scenariu scris de Will Reiser, 50/50 va fi lansat în cinematografele din SUA pe 30 septembrie 2011.

50/50 (2011) Trailer oficial HD

Lasă un răspuns