Primele imagini oficiale cu Leonardo DiCaprio în drama lui Clint Eastwood „J. Edgar”

Leonardo DiCaprio in 'J. Edgar'Primele imagini oficiale cu Leonardo DiCaprio în rolul directorului FBI, J. Edgar Hoover, au fost publicate online în exclusivitate de către jurnaliştii de la revista Entertainment Weekly. Filmul biografic regizat de Clint Eastwood, îi are în distribuţie pe Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Naomi Watts (secretara lui J. Edgar), Josh Lucas, Lea Thompson, Judi Dench, Dermot Mulroney, Jeffrey Donovan şi Ed Westwick.

Pelicula, „J. Edgar”, urmăreşte atât modul în care se implică directorul FBI J. Edgar Hoover (Leonardo DiCaprio) în soluţionarea cazului răpirii şi asasinării tânărului Charles Augustus Lindbergh Jr., fiul cunoscutului pilot Charles Lindbergh (Josh Lucas) care a traversat Oceanul Atlantic în anul 1927, cât şi modul în care controversatul lider a profitat de puterea ce i-a fost acordată pentru a-şi nimici adversarii. Naomi Watts o interpretează pe Helen Gandy, credincioasa secretară a lui J. Edgar Hoover în perioada 1918 – 1972, care şi-a petrecut câteva săptămâni după decesul acestuia distrugând dosarele ce conţineau dovezi încriminatoare referitoare la modul în care şeful ei a manipulat şi a controlat cele mai importante persoane din Washington D.C. Lucrând pentru Hoover timp de 54 de ani şi fiind considerată indispensabilă de către acesta, Helen Gandy a fost angajată care a păstrat cu scrupulozitate secretele lui lui J. Edgar Hoover, despre care se zvonea că ar fi rasist şi homosexual, ar avea un fetiş pentru hainele de damă şi ar fi implicat într-o relaţie amoroasă cu adjunctul său Clyde Tolson (Armie Hammer).

Drama biografică regizata de Clint Eastwood („Million Dollar Baby”, „Gran Torino”, „Hereafter”, „Changeling”), “J. Edgar”, va ajunge pe marile ecrane din SUA începând cu data de 9 noiembrie 2011.

Leonardo DiCaprio scena din filmul “J. Edgar”

Leonardo DiCaprio scena din filmul “J. Edgar”

Leonardo DiCaprio si regizorul Clint Eastwood in filmul “J. Edgar”

Lasă un răspuns