Batwing accidentat pe platourile de filmare ale filmului The Dark Knight Rises

Batwing accidentat The Dark Knight RisesDeşi filmările au debutat abia de şapte zile în Pittsburgh, pe platourile de filmare ale peliculei „The Dark Knight Rises” au avut loc două accidente importante. O cameră de filmat IMAX, dar şi un Batwing, noul mijloc de transport al lui Batman, au suferit serioase avarii.

În timpul unei secvenţe, Batwing-ul a fost avariat după ce a intrat într-un stâlp de iluminat platoul de filmare, fiind distrusă în întregime partea dreaptă a Batwing-ului. În momentul producerii accidentului, se filma o scenă de urmărire între două maşini. Potrivit rapoartelor, Christopher Nolan are la dispoziţie un singur Batwing pentru filmări. A fost nevoie de o echipă mare şi mai mult de o oră, pentru a repara daunele cauzate Batwing-ului, după care secvenţa a fost refăcută fără nici un accident.

The Dark Knight Rises va ajunge la cinema începând cu 20 iulie 2012 şi îi are în rolurile principale pe Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Marion Cotillard şi Joseph Gordon-Levitt. The Dark Knight Rises este regizat de Christopher Nolan.

Mai jos aveţi trei secvenţe video de la filmările la „The Dark Knight Rises” cu noul Batwing în acţiune.

Lasă un răspuns