Vlad Gherman

Biografie Vlad GhermanNume:

Vlad Gherman

Data nasterii:

16 februarie 1993

Locul nasterii:

Bucuresti, Romania

Zodia:Varsator
Inaltime: 1.64m
Greutate:
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: saten

 

 

 

Biografie Vlad Gherman

Vlad Gherman este un actor si cantaret de origine romana, devenit celebru datorita serialului Pariu cu viata de la Pro TV.

Filmografie Vlad Gherman

Pariu cu viata (2011) – Vlad Stanescu (Coleg in clasa a 12-a cu Andrei si Cristi. Locuieste singur intr-o garsoniera si are libertate deplina, motiv pentru care este invidiat de toti colegii. Toata lumea stie ca parintii lui locuiesc in Ploiesti. Este matur in gandire si ascunde un mare secret fata de toti prietenii lui. )

Despre Vlad Gherman

Din anul 2011 el face parte din trupa LaLa Band si joaca in serialul muzical „Pariu cu viata” de la Pro TV. Impreuna cu colegii sai din LaLa Band in 2011, inainte de Craciun, au lansat un album de colinde. In anul 2012, in luna martie, in cadrul unui spectacol live, Vlad Gherman si LaLa Band au lansat un nou album cu titlul „LaLa Love Songs” care contine 18 piese intre care 12 cover-uri ale unor melodii celebre.

58 de răspunsuri la „Vlad Gherman”

 1. Andreea

  Vlad este cu 10 ani si cu 10 zile mai mare decat mine pentru ca el s-a nascut pe data de 16.02.1993,iar eu pe 6.02.2003. Este varsator la fel ca mine si de fiecare data adica in fiecare16 februarie il sarbatoresc impreuna cu prietenele mele care sunt de asemenea fane infocate. El este cel mai dragu tip din trupa,pentru mine el si cu criss fac cel mai frumi cuplu dei serial si din realitate. Eu sunt in clasa a 4-a si de cand a inceput serialul ma uit. Cee mai trista luni adica cel mai trist episod pt mn a fost cel in care vlad a fost impuscat.Nu inteleg de ce el,dar macar a trecut cu bine.
  O nu!!!! Mi-am adus aminte ca Vlad vrea sa se sinucida di cauza Ancăi!!!! Cine este cu mine ca vlad sa nu moara sa-mi raspunda si sa spuna ,,Nu vreau sa moara,, Acel episod va fi cel mai greu de suportat!! Îl iubesc pe VLAD!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 2. Andreea

  I love Vlad!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

 3. paulici

  vlad e adevarat ca tu si criss sunteti impreuna, te rog din suflet sa imi raspunzi,stiai ca tu si criss sunteti preferatii mei?mi imi place de voi sunteti un cuplu minunat in film si daca ai mai vrea te rog sa-mi dai id-ul tau!te rog sa-mi raspunzi!:)

 4. adreea

  da-mi id tau plizte iubescccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ma-m intalnit cu tine la otopeni la aeroport erai cu criss si bubu da)mil pllizzzzzzzzzzzzzzzzzzz visez cu toti dar nustiu de ce visez cu tineca te iubesc multtttttttt dulceata

 5. stefi

  vlad ,esti un dragutz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bravo tie pentru tot ce faci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. elena

  Eu sunt fericita pentru voi sa va iubiți la fel de mult în continuare sunt în cealaltă parte a tarii adică în Oradea eu deși te iubesc din primul episod din pariu cu viata bine telespectatori ca am văzut și o noua viata oricum eu vroiam sa Îți spun că dacă ai veni la mine în genunchi ca sa fiu cu tine as refuza am iubit porecla lui este tot dutu

 7. Amy

  Vreau sa felicit întreaga echipa pentru succesul avut cu serialele (un joc captivant, uneori comic, alteori dramatic, candid ori decadent, vesel sau tragic, intriga și iubire…foarte mult suspans!). Actori frumoși și talentați (Vlad, as vrea sa te felicit pentru jocul onest, profund și misterios-esti ca un magnet pentru ochiul telespectatorului!; iar Cristina este, se pare, your perfect match, professional și nu numai). XOXO pentru Ioana, Andrei, Cristi, Monica, Mara, Bunicul… You name them! Great team! Lala Band, jos pălăria! Îmi pare rău că nu mai sunt în tara sa va pot vedea în realitate, dar sa știți ca mi-am luat o doza bună de tinerețe, romantism si Românie privindu-va! Mi-e dor de spiritul frumos și profund al românului autohton; mi-e dor de anii studenției și nebuniile adolescentei! Dar exista un remediu și acela se numește: Lala Band, Pariu cu viata, O noua viata… Two thumbs up, everyone! Poate veți ajunge cândva și în SUA, Vancouver, WA! Dați un beep!!! Lots of kisses, amazing team!

Lasă un răspuns