Traian Basescu, mesaj de Crăciun 2010

Pe site-ul preşedenţiei a fost publicat mesajul preşedintelui României, Traian Basescu, cu prilejul sărbătorii Naşterii Domnului.

Traian Basescu, mesaj de Crăciun 2010

„Cu prilejul Naşterii Domnului, doresc să vă adresez urările cele mai calde de sănătate, înţelegere şi bucurie alături de cei dragi. Într-o perioadă care ne pune la încercare simţul responsabilităţii şi generozitatea faţă de semeni, fie ca această mare sărbătoare să prilejuiască tuturor cetăţenilor români, din ţară şi de pretutindeni, regăsirea sensului profund al solidarităţii, puterea de a spera şi de a împlini împreună binele de care societatea noastră are atâta nevoie. Crăciun fericit!” a transmis Traian Basescu, conform Departamentului de Comunicare Publică presidencyro.

Un răspuns la „Traian Basescu, mesaj de Crăciun 2010”

  1. L.G.

    ‘nea Traiane,
    Nu v-ati tinut de promisiune, parca era vorba de 3 in 3 luni o intalnire cu cetatenii care v-au votat. Speram ca de Anul Viitor sa reveniti in mijlocul nostru ca sa va transmitem si noi cele bune. Sa il aduceti si pe dl. Boc, evident si pe dna. Udrea, ambii fiind persoane iubite de noi. Sa va lasati acasa garzile personale deoarece poporul roman nu va este dusman si nu doreste rau nimanui. Pacat ca nu ne-ati facut un cadou de Craciun ca sa ne intalnim la o „baie de multime” in Piata Universitatii. Poate, cine stie, se repeta istoria de acum 21 de ani.

    Cu drag,
    un adolescent

Lasă un răspuns