Topul celor mai eleganţi politicieni, realizat de Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a realizat, în cadrul emisiunii „SPA-ul de duminică seara” de la Realitatea TV, un top al celor mai bine îmbrăcaţi politicieni.Cătălin Botezatu a realizat topul celor mai eleganţi politicieni

„Mie îmi place cum se îmbracă Raluca Ţurcan. E un exemplu pentru mine. E o femeie frumoasă. Din punct de vedere vestimentar şi al atitudinii, mi se pare extraordinar de bine îmbrăcată. Are atitudine, are prestanţă, poartă de cele mai multe ori haine de firmă. Pe locul doi Cătălin Botezatu o clasează pe Elena Udrea.  Dacă cu mulţi ani în urmă era comentată că e foarte dezbrăcată, acum are un stil extrem de elegant. E o femeie frumoasă pe care stă bine aproape orice. Mie îmi place şi Elena Băsescu. Se îmbracă bine” a spus creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Printre politicienii de sex masculin „Videanu se îmbracă foarte bine, Tăriceanu, Gigi Becali are costume de cea mai bună calitate. Îşi comandă costume la Londra. Am admirat tot timpul la el acea eleganţă. Codrin Ştefănescu se îmbracă OK, a mai declarat Cătălin Botezatu.

„Preşedintele este foarte bine consiliat. Mazăre se îmbracă extrem de bine, dar extravagant” a spus  Cătălin Botezatu.

Lasă un răspuns