Teo Trandafir este internată în spital – este suspectată de pancreatită acută

Deputatul PDL, Teo Trandafir este internată la Spitalul Elias, secţia Gastroenterologie, fiind suspectată de pancreatită acută, urmând să i se facă în continuare analize precum şi  un examen computer tomograf, a declarat managerul unităţii sanitare, Doina Dimulescu.Teo Trandafir este internată în spital - este suspectată de pancreatită acută

Aceasta a spus că Teo Trandafir a fost  internată în Spitalul Elias  joi seara.

Profesorul Doina Dimulescu a precizat că Teo Trandafir este conştientă, aceasta suferind de deshidratare, fiind suspectată de pancreatită acută.

Teo Trandafir a fost internată iniţial într-o clinica privata  joi dimineaţa, din cauza unei crize biliare, după cum a declarat aceasta pentru showbiz.ro.

După două zile în care nu s-a simţit bine, joi dimineaţa Teo Trandafir a chemat ambulanţa.

„Mi-au spus că mi-a cedat organismul din cauza stresului şi a oboselii. Am făcut o criză biliară. De două zile nu mă simt bine, nu mai puteam să mănânc, să dorm.De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Am crezut că o să treacă durerea, dar nu a fost aşa. Doctorii m-au băgat la perfuzii direct, mi-au zis că trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, să dorm mai mult”.

Teo Trandafir a mai spus că”Mi-au spus că trebuie să duc o viaţă mai organizată şi să-mi respect orele de masă şi somn”.

Deputatul PDL, Teo Trandafir este internată la Spitalul Elias, secţia Gastroenterologie, fiind suspectată de pancreatită acută, urmând să i se facă în continuare analize precum şi un examen computer tomograf, a declarat managerul unităţii sanitare, Doina Dimulescu.

Aceasta a spus că Teo Trandafir a fost internată în Spitalul Elias joi seara.

Profesorul Doina Dimulescu a precizat că Teo Trandafir este conştientă, aceasta suferind de deshidratare, fiind suspectată de pancreatită acută.

Teo Trandafir a fost internată iniţial într-o clinica privata joi dimineaţa, din cauza unei crize biliare, după cum a declarat aceasta pentru showbiz.ro.

După două zile în care nu s-a simţit bine, joi dimineaţa Teo Trandafir a chemat ambulanţa.

„Mi-au spus că mi-a cedat organismul din cauza stresului şi a oboselii. Am făcut o criză biliară. De două zile nu mă simt bine, nu mai puteam să mănânc, să dorm. De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Am crezut că o să treacă durerea, dar nu a fost aşa. Doctorii m-au băgat la perfuzii direct, mi-au zis că trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, să dorm mai mult. Mi-au spus că trebuie să duc o viaţă mai organizată şi să-mi respect orele de masă şi somn. M-au burduşit cu reţete şi am rămas sub atenţia lor în perioada următoare”, a declarat Teo Trandafir, joi, în exclusivitate pentru showbiz.ro.

Lasă un răspuns