Noul album Michael Jackson va fi lansat pe 14 decembrie

Epic Records a anunţat lansarea unui nou album cu zece piese originale Michael Jackson, primul după moartea artistului. Albumul se va numi simplu „Michael” şi va fi lansat pe 14 decembrie.

Noul album Michael Jackson va fi lansat pe 14 decembrie
Albumul intitulat "MICHAEL" va fi lansat pe 14 decembrie

Potrivit publicaţiei Rolling Stone, piesa „Breaking News”, care face parte din noul material, va fi postata luni pe site-ul michaeljackson.com. Aceasta a fost înregistrată în anul 2007 în New Jersey, în perioada în care Michael Jackson colabora cu producătorul Eddie Cascio.

Alte piese incluse pe “Michael” au fost înregistrate la studiouri din Las Vegas şi Los Angeles cu diverşi muzicieni, potrivit Sony Music. Managerul familiei Jackson, Frank DiLeo, a explicat că unele din melodiile ce vor apărea la sfârşitul anului au fost înregistrate pentru albumul „Bad”.

„Atunci a trebuit să renunţăm la ele, dar cântecele sunt senzaţionale. Pentru fiecare album, Michael Jackson înregistra 20-30 de melodii”, a spus el.

Frank DiLeo a mai anunţat că, în lună martie, Sony a cumpărat de la moştenitorii imperiului Jackson 100 de melodii nedifuzate, înregistrate de către megastar în timpul vieţii, precum şi dreptul de a replică albumele lansate de star de-a lungul timpului.

Cele 100 de noi melodii Michael Jackson vor apărea în zece albume, în decursul următorilor 7 ani.

Lasă un răspuns