Nikita, acuzată în Spania că şi-ar fi lovit copilul

Mihaela Ispas,(alias Nikita) a fost reţinută pentru o perioadă de 48 de ore, a confirmat poliţia spaniolă, conform Mediafax.Nikita, acuzată în Spania că şi-ar fi lovit copilul

MAE a anunţat joi ca poliţia spaniolă desfăşoară o anchetă socială, adăugând ca autorităţile consulare de la Sevilla au iniţiat demersuri cu privire la circumstanţele ce au dus la restinere şi la preluarea fiicei sale.

Într-o conferinţă de presă ce a avut loc joi, directorul general în MAE, Doris Mircea  a fost întrebată dacă ministerul este la curent cu situaţia Mihaelei Ispas (Nikita) care ar fi fost reţinută de autorităţile spaniole sub acuzaţia că şi-ar fi lovit copilul.Aceasta a confirmat reţinerea Mihaelei Ispas (Nikita) pe o perioadă de 48 de ore.

„Urmare a demersurilor consulatului român la Sevilla, MAE este în măsură să vă informeze că autorităţile spaniole de poliţie au confirmat reţinerea cetăţenei române pentru o perioadă de 48 de ore. Cazul se afla în atenţia oficiului consular al României la Sevilla, care a iniţiat şi are în derulare demersuri pe lângă autorităţile spaniole cu privire la circumstanţele care au dus la reţinerea acesteia şi la preluarea fiicei acesteia în custodia autorităţilor spaniole pentru protecţia minorului”, a declarat Doris Mircea.

Ziarul Libertatea a anunţat că Nikita a fost arestată în urma unei reclamaţii potrivit căreia şi-ar fi bătut copilul în public.

Lasă un răspuns