Mihai Găinuşă despre colegul său, Şerban Huidu „Cred că o să scape, mă îngrijorează ce o să fie după”

Mihai Găinuşă, colegul lui Şerban Huidu, a plecat joi dimineaţa la Innsbruck pentru a fi alături de prietenul şi colegul său şi de familia acestuia.

Mihai Găinuşă despre colegul său, Şerban Huidu "Cred că o să scape, mă îngrijorează ce o să fie după"

Acesta a spus că Huidu „o să scape” susţinând că „norocul lui este că a avut cască”.Cu toate acestea Găinuşă nu îşi dă seama cum i s-a putut întâmpla aşa ceva colegului său Şerban Huidu, ţinând cont că acesta „este un schior foarte bun”.

Mihai Găinuşă este însă îngrijorat de evoluţia ulterioară a stării de sănătate a prietenului său, spunând că „mă îngrijorează ce o să fie după”.

Prezentatorul de radio şi televiziune, Şerban Huidu a suferit un accident pe o pârtie de schi în Austria miercuri, seară.

Potrivit site-ului TT.com, Şerban Huidu a căzut aproximativ trei metri printre copacii de lângă pârtia de schi. De asemenea, conform sursei citate, acesta  purta  cască de protecţie. Site-ul mai anunţă că Huidu a fost preluat de salvamontişti, fiind apoi transportat cu elicopterul  la Spitalul Universitar din Innsbruck.

Primul diagnostic primit a fost cel de politraumatism cranian, medicii inducand-ui acestuia o stare de comă pentru facilitarea investigaţiilor ulterioare.

Cu toate că diverse surse anunţau aseară că starea acestuia este foarte gravă şi că este inconştient, socrul lui Şerban Huidu, Matei Vintila, citat de ziarul Libertatea a spus că „Şerban nu este în comă. Îşi mişcă mâinile şi picioarele. Soţia lui este cu el în rezervă. Şerban a recunoscut-o şi a strâns-o de mână când a văzut-o”

Starea prezentatorului a rămas stabilă pe parcsurul  nopţii de miercuri spre joi, Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV anunţând că „Medicii au reuşit să stabilieze starea pacientului. Pe parcursul nopţii  nu au apărut complicaţii. Este în continuare în comă indusă pentru a fi efectuate investigaţii medicale ”

Şerban Huidu are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul de dimineaţă al postului de radio Kiss FM,precum şi emisiunea  „Cronica Cârcotaşilor” a postului Prima TV.

Potrivit reprezentanţilor Prima TV, starea de sănătate a lui Şerban Huidu este deocamdată „nesigură”,pe parcursul zilei de joi urmând că medicii să facă publice mai multe informaţii despre starea acestuia.

Lasă un răspuns