Mihai Bendeac s-a oferit să îl înlocuiască pe Şerban Huidu la „Cronica Cârcotaşilor”

Deşi Mihai Bendeac şi Şerban Huidu au avut conflicte mai vechi, se pare că acestea s-au încheiat iar cei 2 sunt din nou prieteni.

Mihai Bendeac a scris joi pe blogul personal că se oferă să îl înlocuiască pe Huidu în emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” până ce acesta îşi va reveni complet.Mihai Bendeac s-a oferit să îl înlocuiască pe Şerban Huidu la "Cronica Cârcotaşilor"

„Nu ştiu care e starea actuală a lui Şerban. Am înţeles că a început recuperarea şi că se simte mai bine. În cazul în care are nevoie de mai multă vreme ca să-şi revină, mă ofer (fără nicio pretenţie financiară evident) să-i ţin locul în emisiune până se întoarce. Cronica e una dintre cele mai vechi emisiuni din România şi nu trebuie să se oprească, măcar din acest motiv. Sunt convins că sunt şi alţi oameni din show-biz care s-ar oferi să participe ca şi co-prezentator al lui Mişu Găinuşă până când Şerban va putea să-şi reia locul”, a scris Mihai Bendeac pe blog.

Mihai Bendeac a mai scris  că nu a cerut deocamdată  acordul superiorilor săi de la Antena 1, şi că nu a mai discutat cu nimeni despre acest subiect.

Lasă un răspuns