Mihai Bendeac regretă că a participat la emisiunea „Te Pui Cu Blondele”

Mihai Bendeac regretă participarea la emisiunea lui Dan Negru, „Te Pui Cu Blondele”, datorită numeroaselor critici  apărute la adresa acestuia, din cauza prestaţiei destul de slabe de-a lungul concursului.

Mihai Bendeac a fost primul concurent din istoria concursului „Te Pui Cu Blondele” , care nu a reuşit să elimine nicio blondă, acesta dând răspunsuri greşite la 2 întrebări din categoria celor simple.Mihai Bendeac regretă că a participat la emisiunea "Te Pui Cu Blondele" | VIDEO

Pentru că a încurcat judeţul în care se afla Sighişoara (Mureş) cu Brasovul şi nu a ştiut din ce este făcută brânza de burduf, Mihai Bendeac s-a ales cu mai multe critici usturătoare la adresa sa.

Pe blogul personal, Mihai Bendeac şi-a exprimat regretul participării la emisiunea „Te Pui Cu Blondele”.

„M-am dus pentru că Dan îmi e drag şi pentru că a răspuns pozitiv de două ori invitaţiei de a face nişte momente speciale în show-ul meu.

Una peste alta, am ajuns să regret că am acceptat. Mi-e greaţă să văd cum cine ştie ce ziarist de la un tabloid titrează cu litere de-o şchioapă „Mihai Bendeac s-a făcut de râs”. Cu ce m-am făcut de râs prietene? Că n-am acceptat cu obsesivitate să ştiu întrebările dinainte ca să fac concursul mai interesant? Că am fost cinstit şi am jucat corect. Una peste alta, am răspuns la vreo 15 întrebări corect şi la 2 greşit. O dată din grabă şi lipsa totală de concentrare şi cealaltă, na, împuşcaţi-mă că nu ştiu că brânza de burduf e din lapte de oaie. Cât despre faptul că nimeni n-a mai eliminat aşa puţine blonde la runda finală, pana mea.. Acolo e vorba de ghiceală, nu de ştiinţă.

Eu m-am dus şi am apărut cinstit într-un concurs de cultura generală. Puteam să accept să ştiu dinainte răspunsurile, mai ales că sunt din trust şi toată lumea vroia să par cel mai tare şi mai şmecher, dar nu am vrut să mint. Asta e religia mea în teatru, televiziune, film sau radio. SĂ NU MINT. Am răspuns la 87% din întrebări.

Şi dacă e adevărat că nimeni în istoria concursului nu a greşit două întrebări eu mi-aş pune totuşi nişte probleme. Nu e cam tras de păr ?”

Majoritatea persoanelor care i-au vizitat blogul lui Mihai Bendeac, i-au lăsat acestuia, în mare parte, mesaje pozitive şi cuvinte de încurajare.

Lasă un răspuns