Fotografii nevăzute până acum cu John F. Kennedy îl arată pe acesta în momentele sale private cu familia

Los Angeles (CNN) – Mii de poze făcute de-a lungul celor 1036 de zile de preşedenţie ale lui John F. Kennedy au rămas ferite de ochii publicului de când fotograful Casei Albe, Cecil Stoughton le-a developat în camera sa obscură acum 5 decenii.Fotografii nevăzute până acum cu John F. Kennedy îl arată pe acesta în momentele sale private cu familia

Când familia lui Stoughton a scos aceste poze la licitaţie, luna trecută, colecţionarul şi producătorul de filme Keya Morgan a cumpărat în jur de 15.000 de fotografii, multe dintre ele arătând-ul pe John F. Kennedy în momentele sale private cu familia.

„A fost tot timpul acolo, şi i-a garantat încrederea cu propria viaţă” a spus Morgan despre Stoughton.

Majoritatea fotografiilor surprind diferite evenimente publice însă doar câteva din acestea erau dezvăluite presei.Cu siguranţă aceste fotografii ascund surprize însă procedeul de examinare al fiecărei imagini ar putea dura ani buni, a spus acesta.

„Aş putea spune că 95% din aceste fotografii nu au fost făcute public şi nu au fost văzute de nimeni şi asta datorită faptului că sunt foarte multe” a spus Morgan.

Morgan a cumpărat sute de fotografii de la Stoughton în ultimii ani de viaţă, inclusiv pe cea care aparent, este singura poză existentă în care  John F. Kennedy apare alături de Marilyn Monroe.

Morgam scrie în prezent o carte şi lucrează la un documentar despre moartea misterioasă a celebrei actriţe.Din acest motiv examinarea noii colecţii de fotografii cu John F. Kennedy, proaspat achiziţionate, va fi destul de greoaie, a spus acesta.

Morgan a spus că va începe publicarea  pe site-ul personal  LincolnImages.com. a primelor fotografii cu John F. Kennedy, pentru licenţiere.

Lasă un răspuns