Elizabeth Taylor a fost internată în spital

Elizabeth Taylor a fost internată în spital săptămâna trecută, pe 7 februarie, aceasta prezentând simptome de insuficienţă cardiacă congestivă.

Actriţa Elizabeth Taylor trebuia să primească un premiu, la gala HIV/Aids din New York, pe 9 februarie, însă aceasta nu a putut fi prezentă, premiul fiind ridicat de Elton John .Elizabeth Taylor a fost internată în spital

Elizabeth Taylor, care a mai avut şi în trecut probleme de sănătate, a fost dusă la centru medical Cedars-Sinai din Los Angeles pe 8 februarie, conform purtătorului de cuvânt al acesteia.

Reprezentantul Sally Morrisoon a anunţat că actriţa în vârstă de 78 de ani este tratată pentru o problemă de sănătate de care suferă de ceva vreme, însă nu se ştie cât va sta internată în spital.

O declaraţie pentru publicaţia Acces Hollywood informează:”Elizabeth Taylor a fost internată săptămâna aceasta, şi a fost dusă la Cedars-Sinai, prezentând simptome de insuficienţă cardiacă congestivă, o afecţiune de care suferea mai demult.Momentan este ţinută în spital pentru investigaţii”.

Elizabeth Taylor a suferit o intervenţie pe inimă în anul 2009.

Lasă un răspuns