Cronica Cârcotaşilor de la Kiss FM va fi reluată fără Serban Huidu

Cronica Cârcotaşilor de la postul radio Kiss FM va fi reluată de luni însă nu îl va mai avea pe Serban Huidu ca pe unul dintre prezentatori.Cronica Cârcotaşilor de la Kiss FM va fi reluată fără Serban Huidu

Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv vor prezenta împreună emisiunea matinală conform unei declaraţii ale Corinei Vâlcu, PR-ul postului radio, pentru MEDIAFAX.

Aceasta a spus că Serban Huidu urmează programul de recuperare şi nu se ştie o data exactă la care acesta va reveni în emisiune.

„Serban va fi doar ascultător. Nu se ştie exact când va reveni „, a declarat Corina Vâlcu, adăugând că luni , este posibil ca Serban Huidu să intre în direct cu cei 2 prezentatori.

Serban Huidu a suferit un accident de ski în Austria pe data de 29 decembrie 2010.Acesta a fost internat de urgenţă la spitalul universitar din Innsbruck.

În prezent,  Serban Huidu se simte bine şi face exerciţiile din programul de recuperare fizică la Spitalul Universitar din Innsbruk, însă nu se ştie deocamdată când se va întoarce în ţară.

Lasă un răspuns