Crimele de la Lugoj şi Cernavodă l-au făcut pe Dan Diaconescu lider de audienţă

Crimele de la Lugoj şi Cernavodă au făcut ca ratingul postului pe care Dan Diaconescu îl deţine, să crească simţitor zilele acestea, titreaza newstimisoara.roCrimele de la Lugoj şi Cernavodă l-au făcut pe Dan Diaconescu lider de audienţă

Finalizarea serialului Elodia a detronat poziţia OTV-ului ca lider de piaţă, cazul fiind mană cerească pentru postul lui Dan Diaconescu.Crimele de la începutul anului însă, respectiv cea de la Lugoj şi cea de la Cernavodă, s-au dovedit o sursă preţioasă de audienţă pentru OTV, aceasta crescând considerabil în ultimele zile.

„Prima televiziune din România” cum a denumit-o Dan Diaconescu, a avut o creştere simţitoare în ultimele zile.În mediul urban pe data de 3 ianuarie,luni, OTV se afla pe locul 7 cu 138.000 de telespectatori şi un rating de 1,2.

În ziua următoare postul a urcat pe locul 4 cu 280.000 de telespectatori cu un rating de 2,4.

Punctul de maximă audienţă a fost atins miercuri între orele 21:00 şi 02:00 când, numărul de telespectatori a ajuns la 321.000 cu un rating de 2,8.

Dan Diaconescu a lansat controversata ipoteză prin care suspectează acelaşi autor pentru ambele crime, respectiv cea de la Cernavoda şi cea de la Lugoj.

Până acum în cazul crimei de la Lugoj nu există nici un suspect, cadavrul găsit la groapa de gunoi nefiind indentificat de nimeni. Bărbatul găsit decapitat nu figurează ca persoană dispărută îngreunând astfel mersul anchetei.

În cazul crimei de la Cernavodă lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.După ce iniţial soţul Gabrielei Bogdan Mitu a fost principalul suspect, Gheorghe Deli-Iorga, un foarte bun prieten cu Bogdan Mitu, s-a predat poliţiei asumand-şi crimele comise.

Anchetele ambelor cazuri sunt în plină desfăşurare nefiind exclusă nicio ipoteză.

Cu toate acestea însă, ipoteza lui Dan Diaconescu  conform căreia ambele crime de la Cernavodă şi Lugoj au fost comise de aceeaşi persoană, este una destul de greu de crezut.

Lasă un răspuns