Astrologii români îi contrazic pe astronomi americani, Horoscopul nu e greşit!

Astronomii americani au declarat că horoscopul aşa cum îl ştim noi este greşit, însă astrologii îi contrazic. Aceştia din urmă spun că sunt treisprezece constelaţii şi douăsprezece semne zodiacale.

Astrologii români îi contrazic pe astronomi americani, Horoscopul nu e greşit!

Recent, astronomii americani de la Planetariului din Minessotta susţineau că horoscopul este greşit, pentru că forţa gravitaţională exercitată de Lună asupra Pământului a făcut planeta noastră să „vibreze” de-a lungul mileniilor în jurul propriei axe, ceea ce a dat înapoi cu circa o lună alinierea constelaţiilor pe cer, aşa cum sunt ele văzute de pe Pământ. În plus, anumite forţe gravitaţionale au tot schimbat, în ultimii 26.000 de ani, hartă stelară, fapt care a bulversat horoscopul şi previziunile astrelor.

Tot specialiştii americani spun că nativii din zodia Leu ar fi de fapt Răci. Săgetătorii ar trebui să se uite de-acum la horoscopul de la Scorpioni, iar Taurii ar fi în realitate Berbeci. Cu alte cuvinte zodiile din noul horoscop ar trebui date cu o lună înapoi.

„Noi nu ne ocupăm de planete în sensul în care se ocupă ei când măsoară greutatea, diametrul, importante de altfel. Noi ne ocupăm de vibraţia pe care o poartă planetele”, spune astrologul Mariana Cojocaru.

„Şi astrologia mayaşă spunea clar că se va produce o schimbare, dar asta nu ne duce încă la gândul că horoscopul s-ar schimba. Avem 13 constelaţii şi 12 zodii”, mai spune Mariana Cojocaru.

Astronomii americani susţin că eroarea a fost trecută cu vederea atât timp pentru că astrologii zilelor noastre se uită mult la hărţile existente şi aproape deloc la stele.

„Ei ne acuză că soarele este centrul Universul şi că noi trebuie să raportăm horoscopul la Soare, nu, noi nu raportăm totul la soare, noi ne raportăm la individ, iar indivizii sunt toţi pe Pământ şi în continuare noi ne ocupăm de om şi nu de sistemul solar”, a mai spus un astrologul Mariana Cojocaru.

Lasă un răspuns