Speak

Speak BiografieNume real:

Stefan Sprianu

Data nasterii:

24 octombrie 1986

Locul nasterii: Bacau

Zodia: Scorpion

Instagram: iamspeak

Biografie Speak

Speak este producator muzical, cantaret si vlogger. El este unul dintre unul dintre cei mai in voga artisti de la noi.

Artistul a jucat baschet pana in al doilea an de facultate la CSS Bacau. Desi a renuntat la sport pentru muzica, spune ca vrea sa infiinteze propria echipa de baschet atunci cand va avea suficienti bani

Stefan Sprianu este cunoscut in lumea showbiz-ului romanesc prin numele de scena Speak. O prezenta relativ noua in lumea muzicii, Stefan si-a petrecut prima jumatate a vietii pe terenul de baschet, sport pe care l-a practicat de la 9 ani si pana la 20 de ani, atunci cand a renuntat pentru a se dedica muzicii. Originar din Bacau, oras in care si-a consumat intreaga cariera de sportiv, Stefan face parte incepand cu 2009 din echipa „HaHaHa Production“, casa de discuri fondata de Andrei Tiberiu Maria, cel cunoscut drept Smiley.

In 2017 Speak isi oficializa relatia cu dansatoarea Stefania pe care o alinta ”Libelula”, dupa celebrul lui hit! Adelina Pestritu nu s-a lasat mai prejos si a aratat ca si ea este fericita si iubita de un barbat care, desi nu este celebru, e plin de bani si mai are ceva in comun. Si cu Adelina, dar si cu fostul ei iubit: e pasionat de tatuaje. Adelina si Speak s-au despartit in octombrie 2016, dupa o relatie de doi ani si jumatate.

Discografie Speak:
– Lasa-ma-mi place (feat. Raluka & DOC) (2014)
– A lu’ mamaia (feat Delia) (2014)
– Imi pare rau (feat. Alex Velea & DOC) (2015)
– Stang, drept (2015)
– Din intamplare (2015)
– Zile, zile (2016)
– Ce ai cerut (2016)
– Noaptea pe oras (2016)
– Are chef de iubit (2016)
– Ultimul drum (2016)
– Tu erai (feat Guz)
– „Libelula” (2017)
– Dau din Suflet (2017)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *